Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, abonneer u dan vandaag nog op onze nieuwsbrief.

Contactformulier

Vul a.u.b. onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Websites

Op zoek naar websites? Hieronder vindt u een selectie van de websites die gemaakt zijn door TWO Maatwerk in Automatisering.

Portfolio

Een selectie van websites die gemaakt zijn door TWO Maatwerk in Automatisering.

Respons Schoonmaak 2.0

Het hele jaar, uw schoonmaak zorgeloos!

U wilt graag prettig werken in een schoon bedrijf. U wilt een gezonde leeromgeving voor uw leerlingen. Of een schone praktijk waarin u uw klanten kunt ontvangen. In een schone en opgeruimde omgeving kunt u optimaal presteren. Respons Schoonmaak staat garant voor een zorgeloos schone omgeving. Onze schoonmaak betekent: opgeruimd, netjes en schoon. En goede dienstverlening vinden wij vanzelfsprekend.

Narconon Nederland

Narconon is de naam van een stichting zonder winstoogmerk. De naam "Narconon" is een samentrekking van de woorden "Non" (niet of de afwezigheid van) en "Narcose" (verdoving: hier bedoeld als bewustzijnsveranderende middelen, narcotica). De doelen van Narconon zijn om mensen af te helpen van hun verslaving(en), zowel lichamelijk als geestelijk, zodat zij weer kunnen meedraaien als volwaardige leden van de maatschappij en, op langere termijn, een maatschappij waarin niemand meer de behoefte voelt te gebruiken waardoor alle criminele bijverschijnselen zullen zijn opgeheven.

Hier wordt op twee manieren aan gewerkt, namelijk door enerzijds een afkickcentrum waarin mensen vrijwillig komen afkicken en anderzijds door het geven van uitgebreide voorlichting door middel van lezingen aan jongeren.

VeldStaal BV

VeldStaal is een jonge, maar z??r ervaren handelspartner in alle soorten stalen buizen. Van high grade tot standaardstaal. Van naadloos tot gelast. In alle mogelijke kwaliteiten en uitvoeringen. Van dunwandig tot dikwandig. Van rond tot profiel. Lage overheadkosten en een volledig op de markt gericht leveringsprogramma, zonder beperkingen. Veel afmetingen leveren wij direct uit voorraad. Daarvoor beschikken we op drie grote locaties over ruime voorraadhallen met bijbehorende opslag- terreinen.

Al onze materialen worden geleverd met de daarbij behorende attesten en/of certificaten. Onze mede- werkers zijn bijzonder flexibel, kennen de markt door-en-door en zijn gewend om uiterst scherp te calculeren.

Respons Schoonmaak

Respons is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het dagelijks schoonmaak van kantoorgebouwen. Onze organisatie werkt op basis van ethiek en communicatie. Wij hanteren het standpunt, dat als iedereen zijn doelstelling weet en de instrumenten kent om die te bereiken, dat deze ook bereikt zullen worden. Wij streven naar ideale situaties.

Een van de basis instructies, voor onze medewerkers, is het defini?ren van woorden zoals: verantwoordelijkheid, ethiek, handel, controle, schoon en schoonmaken. Dit zijn begrippen die wij minimaal noodzakelijk achten voor onze schoonmakers om ?berhaupt bij klanten te kunnen en mogen schoonmaken. Als een schoonmaker de woorden schoon en/of schoonmaken niet kan defini?ren, mag men ook geen correct eindproduct van hem of haar verwachten.

Wij zijn zuinig op onze klanten, daarom verdienen die de meest vakbekwame medewerkers. In onze eigen schoonmaakaccademie worden onze schoonmakers opgeleid, zowel schoonmaaktechnisch als op ethiek.

Bovenal richten wij ons op communicatie met klanten en hebben we daarvoor verschillende communicatielijnen en digitale kwaliteitsbeoordelingen op onze internetsite waarvan iedere klant zijn eigen portaal heeft.

Drugs-info sites

Een serie informatieve websites met informatie over drugs en alcohol. De effecten van het gebruik ervan en informatie over verslaving.

Deze websites zijn gemaakt in opdracht van Narconon Nederland. In totaal zullen er ongeveer 20 van deze websites komen over de populairste drugs, alcohol en medicijnen.

Appartement Brazili

Een zeer luxe appartement voor 4 personen op loopafstand van het strand.

Centraal gelegen in het centrum van Tambau op 250 meter van het strand. In het centrum van Jo?o Pessoa zijn volop winkels en restaurantjes en supermarkten. De bushalte naar het centrum van Jo?o Pessoa is voor de deur. Aan de Boulevard zijn ook allerlei terrasjes waar men heerlijk kan eten of wat kan drinken en er zijn ook verscheidene dagtrips te boeken naar de schitterende omgeving. Kortom een geweldig appartement op een zeer mooie locatie.

Als webdesigner en zoekmachine specialist zijn wij o.a. werkzaam in:

| Almere |